Zakenpartners

blurOm een totaalconcept aan onze klanten te kunnen aanbieden, zijn we de volgende partnerships aangegaan:

Progress business partner voor de ontwikkelomgeving
www.progress.com


Softpak gebruikt de Progress 4 GL omgeving & database om haar producten te ontwikkelen. Progress Inc. is een Amerikaans softwarebedrijf dat een platform biedt om snel betrouwbare en geïntegreerde applicaties te bouwen en onderhouden. De Progress software helpt om onze applicaties te ontwikkelen, te gebruiken , te integreren en om de business efficiënter te laten verlopen.

 


INTTRA Partnership

www.inttra.com/alliance_partners

INTTRA logo_new homepage
Softpak en INTTRA hebben een overeenkomst afgesloten die het vergemakkelijkt om gegevens uit te wisselen. Het partnership maakt het mogelijk om gegevens vanuit het Profor expeditie pakket te verzenden naar de Internet bookingsportaal van INTTRA system.


Portbase
www.portbase.com

Portbase
Softpak heeft de status Certified Preferred Supplier van Portbase toegekend gekregen omdat ze de uitwisseling van ECS (Export Control System) berichten heeft ontwikkeld.

CIFAS | Scan Sys

Scansys – image capture – scansys.eu


CaptureTech – Radio Frequency and GPRS equipment
www.capturetech.nl

Capturetech
De installatie en onderhoud van mobiele computers (handhelds en truck terminals) wordt verzorgd door CaptureTech gevestigd in Nieuw Vennep.

Nieuw-kubuslogo-150

http://www.7tsoftware.nl/

7T ontwikkelt en levert software voor o.a. het logistieke proces van scheepsbevoorraders (Ships Chandlers). Voor de douane aangiftes maken de klanten van 7T gebruik van het Softpak CDS systeem. De data van beide systemen wordt ook uitgewisseld middels een interface zodat geen dubbele invoer nodig is.

Topserv IT onderhouds partners

www.topserv.nl

Topserv
Het onderhoud op de hardware kan worden uitgevoerd door o.a. de bovenvermelde hardware service providers.