Welkom bij Softpak


De beste keuze voor logistieke software in uw branche. Wij zijn de juiste partner voor uw succes.

Ontdek onze logistieke oplossingen

Of u nu gespecialiseerd bent in douaneaangiften, warehousing, transport of multimodale expeditie, de software van Softpak biedt u een oplossing die alle benodigde functionaliteit bevat. Een totaaloplossing voor en door de branche, waarbij onze experts ervoor zorgen dat uw software blijft aansluiten op de mondiale technologische ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u beloven: alles-in-één en altijd up-to-date!

Softpak icon voor service CDS

Customs Declaration System

Onze douane software CDS (Customs Declaration System) is ontwikkeld om Invoer, Uitvoer en Transit aangiftes elektronisch te versturen naar de Nederlandse of Belgische Douane. Tevens ondersteunen we diverse douane gerelateerde processen, zoals NVWA aanvragen, EMCS, AES, Fiscale Vertegenwoordiging, Entrepot Administratie, Container Vrijgave, Oorsprongsdocumenten en proviandering.

Learn More
Softpak icon voor Prostore

Warehouse Management System

ProStore is een warehouse management systeem (WMS) dat is ontwikkeld voor de logistieke dienstverlener. Het systeem is ontworpen voor de opslag van koel- en vriesgoederen, metalen, accijnsgoederen, gevaarlijke stoffen, vloeistoffen, stukgoed, bulk en breakbulk.

Learn More
Softpak icon for service Profor

Freight Forwarding System

ProFor is de freight forwarding oplossing voor de expediteur. Het systeem ondersteunt alle gangbare modaliteiten, zoals zeevracht, luchtvracht, weg- en treinvervoer, lichter, groepage en multimodale trajecten.

Learn More
Softpak icon for service Proline

Liner & Liner Agency System

ProLine is het complete systeem voor rederijen en cargadoors. ProLine Liner & Liner Agency System ondersteunt rederijen en cargadoors om hun werkzaamheden efficiënter en productiever uit te voeren. Het systeem automatiseert veel taken, waardoor medewerkers zich kunnen concentreren op meer waardevolle activiteiten.

Learn More
Softpak icon for Proterm TOS

Terminal Operating System

ProTerm is de oplossing voor containerterminals. Containers kunnen via verschillende modaliteiten aankomen of vertrekken: per schip, trein of vrachtwagen. Het systeem registreert alle inkomende en uitgaande bewegingen van de containers en maakt dit zichtbaar via realtime dashboards.

Learn More
Softpak icon voor Depot & Repair

Depot & Repair

ProTerm is de M&R oplossing voor de container depots. Lege containers kunnen via diverse modaliteiten worden ingenomen. De containers kunnen gecontroleerd worden op schade. Indien er schade is volgt er een schade- en reparatieproces.

Learn More
Softpak call to action image for their solutions

Start direct met één van onze logistieke oplossingen!

In de logistieke sector is het belangrijk om efficiënt en effectief te werken. Dit kan alleen als u beschikt over de juiste software. Softpak is gespecialiseerd in deze logistieke sector en kan u hierbij helpen.

Softpak News

Het laatste nieuws


Overstap naar LogonExpert

De Softpak Scheduler verwerkt continu diverse taken, maar soms is een herstart onvermijdelijk. Bijvoorbeeld omdat de Windows-server periodiek dient...

by Sandy van der Wal 21/06/2024

van NCTS naar DVA

De douane heeft bekend gemaakt, dat de ingangsdatum van het nieuwe systeem Douane Vervoer Applicatie (DVA) gepland is op dinsdag 29 oktober 2024....

by Sandy van der Wal 07/06/2024
HTS

T2L(F) aanvragen voor onze klant HTS

Onze klant Hüttges Transport-Service heeft deze week de T2L(F) XML-template vanuit Softpak in gebruik genomen. HTS maakt de T2L(F) aangifte in de...

by Sandy van der Wal 05/04/2024