Solutions


Ontdek onze logistieke oplossingen

Of u nu gespecialiseerd bent in douaneaangiften, warehousing, transport of multimodale expeditie, de software van Softpak biedt u een oplossing die alle benodigde functionaliteit bevat. Een totaaloplossing voor en door de branche, waarbij onze experts ervoor zorgen dat uw software blijft aansluiten op de mondiale technologische ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u beloven: alles-in-één en altijd up-to-date!"

Image of Softpak services
Image of Softpak services
Softpak icon voor service CDS

Customs Declaration System

Onze douane software CDS (Customs Declaration System) is ontwikkeld om Invoer, Uitvoer en Transit aangiftes elektronisch te versturen naar de Nederlandse of Belgische Douane. Tevens ondersteunen we diverse douane gerelateerde processen, zoals NVWA aanvragen, EMCS, AES, Fiscale Vertegenwoordiging, Entrepot Administratie, Container Vrijgave, Oorsprongsdocumenten en proviandering.

Learn More
Softpak icon voor Prostore

Warehouse Management System

ProStore is een warehouse management systeem (WMS) dat is ontwikkeld voor de logistieke dienstverlener. Het systeem is ontworpen voor de opslag van koel- en vriesgoederen, metalen, accijnsgoederen, gevaarlijke stoffen, vloeistoffen, stukgoed, bulk en breakbulk.

Learn More
Softpak icon for service Profor

Freight Forwarding System

ProFor is de freight forwarding oplossing voor de expediteur. Het systeem ondersteunt alle gangbare modaliteiten, zoals zeevracht, luchtvracht, weg- en treinvervoer, lichter, groepage en multimodale trajecten.

Learn More
Softpak icon for service Proline

Liner & Liner Agency System

ProLine is het complete systeem voor rederijen en cargadoors. ProLine Liner & Liner Agency System ondersteunt rederijen en cargadoors om hun werkzaamheden efficiënter en productiever uit te voeren. Het systeem automatiseert veel taken, waardoor medewerkers zich kunnen concentreren op meer waardevolle activiteiten.

Learn More
Softpak icon for Proterm TOS

Terminal Operating System

ProTerm is de oplossing voor containerterminals. Containers kunnen via verschillende modaliteiten aankomen of vertrekken: per schip, trein of vrachtwagen. Het systeem registreert alle inkomende en uitgaande bewegingen van de containers en maakt dit zichtbaar via realtime dashboards.

Learn More
Softpak icon voor Depot & Repair

Depot & Repair

ProTerm is de M&R oplossing voor de container depots. Lege containers kunnen via diverse modaliteiten worden ingenomen. De containers kunnen gecontroleerd worden op schade. Indien er schade is volgt er een schade- en reparatieproces.

Learn More