Over Softpak

Softpak biedt een geïntegreerde logistieke oplossing aan voor haven gerelateerde bedrijven zoals rederijen & cargadoors, logistieke dienstverleners (WMS), Expediteurs incl. douane en Container Terminals en Depots.

De klanten van Softpak bevinden zich in de grotere havens in Europa (Rotterdam, Antwerpen, Felixstowe, Dublin, Belfast, Helsinki enz.) en de rest van de wereld (Nederlandse Antillen, Cuba, Saoedi-Arabië).

Meer dan 30 werknemers zijn voortdurend bezig om de softwarepakketten van Softpak te verbeteren/vernieuwen om de klanten van Softpak een voordeel te geven t.o.v. de concurrentie.

Het hoofdkantoor van Softpak is gevestigd in Ridderkerk Nederland (5 kilometer van de stad Rotterdam). Box-IT bv, een dochteronderneming van Softpak is gespecialiseerd in Container Depot software, houdt tevens kantoor in Ridderkerk, terwijl Softpak Belgium bv is gehuisvest in de haven van Antwerpen (België). BoxVision bv, een minderheidsdeelneming van Softpak is gespecialiseerd in software voor Container Terminals en Sales & Rental.