Softpak

ship

Softpak biedt een geïntegreerde logistieke oplossing aan voor haven gerelateerde bedrijven zoals rederijen & cargadoors, logistieke dienstverleners (WMS), Expediteurs incl. douane en Container Terminals en Depots.

De klanten van Softpak bevinden zich in de grotere havens in Europa (Rotterdam, Antwerpen, Felixstowe, Dublin, Helsinki enz.) en de rest van de wereld (Nederlandse Antillen, Cuba, Saoedi-Arabië).

Meer dan 40 werknemers zijn voortdurend bezig om de softwarepakketten van Softpak te verbeteren/vernieuwen om de klanten van Softpak een voordeel te geven t.o.v. de concurrentie.

Het hoofdkantoor van Softpak is gevestigd in Ridderkerk Nederland (5 kilometer van de stad Rotterdam). Box-IT bv, een dochteronderneming van Softpak is gespecialiseerd in Container Depot software, houdt tevens kantoor in Ridderkerk, terwijl Softpak Belgium bv is gehuisvest in de haven van Antwerpen (België). BoxVision bv, een minderheidsdeelneming van Softpak is gespecialiseerd in software voor Container Terminals en Sales & Rental.

Softpak bv – Kamer van koophandel: 24169168 Rotterdam
Box-IT bv – Kamer van koophandel: 24329029 Rotterdam
BoxVision bv – Kamer van koophandel: 24451047 Rotterdam
Softpak Belgium bv – KBO – 0442.614.265